Architect Dokkum

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Dokkum?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Dokkum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Dokkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Dokkum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Dokkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dokkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bornwird, Hantum en Hiaure bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Dokkum

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Dokkum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Dokkum, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Dokkum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Dokkum gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Dokkum. Een architectenbureau in Dokkum heeft over het algemeen enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Dokkum een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Dokkum je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Dokkum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Dokkum – Voor een geweldige belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Dokkum ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Dokkum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Dokkum die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Dokkum is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Dankzij ons netwerk in Dokkum hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorlopend een architect te vinden om jouw karwei tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Dokkum naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Dokkum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Dokkum van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Dokkum in te schakelen. Een interieurarchitect in Dokkum is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Dokkum.

Nu interieurarchitect uit Dokkum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Dokkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Dokkum maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Dokkum is relatief makkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Dokkum. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Dokkum. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Dokkum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dokkum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dokkum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Dokkum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Dokkum te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Dokkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Dokkum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Dokkum scherp te krijgen is het over het algemeen verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Dokkum sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Dokkum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Dokkum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Dokkum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Dokkum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Dokkum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Dokkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Dokkum

Helemaal uitgewerkt

13 september 2023

Prijzen waren gepast en het plan was volledig maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Paulus de Vos

Vakbekwaam

9 september 2023

Eerlijk en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Petra van den Bosch

Interpretatie naar praktijk was schitterend

28 augustus 2023

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Marijke van de Brink

Hoeven niets meer zelf te doen

25 augustus 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Marco Schouten

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

17 augustus 2023

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Brenda Schipper

Prachtige transformatie

9 augustus 2023

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet totaal onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Robert van Leeuwen

Fijn gesprek

31 juli 2023

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook zeer aangenaam.

- Petronella Driessen

Maatwerk

28 juli 2023

Kosten waren netjes en het plan was volledig maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Charlotte van der Horst

Betaalbare kwaliteit

21 juli 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. Prijs technisch prima.

- Maarten de Jonge

Uitgelichte architecten uit Dokkum

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/

Adema Architecten

Vleesmarkt 7
9101 MH Dokkum
Nederland

0519 295 665
http://www.adema-architecten.nl/