Architect Drongelen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Drongelen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Drongelen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Drongelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Drongelen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Drongelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drongelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sprang Capelle, Waalwijk en Babylonienbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Drongelen

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Drongelen? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de passende kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Drongelen. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Drongelen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Drongelen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Drongelen – Voor een unieke belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Drongelen zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Drongelen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Drongelen van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Drongelen in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Drongelen.

Nu interieurarchitect uit Drongelen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Drongelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Drongelen maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woning eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Drongelen is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Drongelen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Drongelen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Drongelen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Drongelen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Drongelen – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Drongelen helemaal de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Drongelen houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Drongelen om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Drongelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Drongelen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en helemaal vrijblijvend diverse offertes op.

Op deze methode kun je de tariefstelling van een architect uit Drongelen simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste kosten geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Drongelen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Drongelen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Drongelen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Drongelen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Drongelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Drongelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Drongelen

Super klantvriendelijk

22 mei 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Patrick de Vos

Prima plan en klasse uitgewerkt

17 mei 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met allerlei persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Jan van der Meer

Leuk contact

10 mei 2024

Plezierig in het contact en een aardig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Paulus Willemsen

Een concept op maat

3 mei 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Sanne Wolters

Compleet ontzorgd

26 april 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Sharon Smit

Tevreden

16 april 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp en wij hadden gauw reacties.

- Catharina Verbeek

Algeheel ontzorgd

10 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Albert Verhoeven

Tuin ziet er weer super uit

2 april 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met een aantal specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Cornelia de Graaf

Erg functioneel

29 maart 2024

Ons kantoor is erg effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Sabrina Evers

Uitgelichte architecten uit Drongelen

BD Line binnenzonwering B.V.

Portugalstraat 1
5171 PG Kaatsheuvel
Nederland

0416 283 360
http://www.bdline.nl/

Architectenbureau Goedehuizen

Stationsstraat 129
5141 GD Waalwijk
Nederland

0416 337 517
http://www.goedehuizen.nl/

Architectenbureau van Reeven

Margrietstraat 10
5141 GM Waalwijk
Nederland

0416 348 693
http://www.architectenbureauvanreeven.nl/