Architect Easterwierrum

Behoefte aan een ijzersterke architect in Easterwierrum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Easterwierrum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Easterwierrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Easterwierrum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Easterwierrum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Easterwierrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bears, Jorwert en Weidum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Easterwierrum

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Easterwierrum? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Easterwierrum. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Easterwierrum wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Easterwierrum gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Easterwierrum. Een architectenbureau in Easterwierrum heeft grofweg een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Easterwierrum beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Easterwierrum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Easterwierrum – Voor een geweldige ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Easterwierrum gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Easterwierrum nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Easterwierrum voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Easterwierrum weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Easterwierrum. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Easterwierrum hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Easterwierrum.

Nu interieurarchitect uit Easterwierrum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Easterwierrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Easterwierrum maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woning straks eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Easterwierrum is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Easterwierrum in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Easterwierrum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Easterwierrum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Easterwierrum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Easterwierrum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Easterwierrum. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Easterwierrum houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Easterwierrum om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Easterwierrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Easterwierrum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Easterwierrum helder te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Easterwierrum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Easterwierrum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Easterwierrum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Easterwierrum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Easterwierrum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Easterwierrum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Easterwierrum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Easterwierrum

Meerdere ontwerpen op maat

22 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Thomas van de Brink

Goed contact

14 mei 2024

Soepel in het contact en een aantrekkelijk uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Thijs Jonker

Competent

7 mei 2024

Oprecht en vakkundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan gekregen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Vincent van Leeuwen

Een opzet op maat

2 mei 2024

We ontvingen gevariëerde ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Maartje van Doorn

Afspraken worden nagekomen

23 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn grondig nagekomen en prima prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Simon Hoekstra

Vakbekwaam

13 april 2024

Eerlijk en deskundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Simon van Wijk

Artistiek en niet duur

8 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Suzanne van de Velden

Daadkracht en te betalen

2 april 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is geweldig mooi. Prijs technisch prima.

- Joris Kok

Plan was grondig, uitvoering beter

29 maart 2024

Goed project voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren begrijpelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Cornelia Janssen

Uitgelichte architecten uit Easterwierrum

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/