Architect Epen

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Epen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Epen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Epen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Epen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Epen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Epen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vijlen, Wittem en Mechelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Epen

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Epen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Epen te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Epen gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Epen. Een architectenbureau in Epen heeft altijd enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Epen beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Epen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Epen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Epen – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandige architect gezocht in Epen. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Epen die volledig onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Epen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Dankzij ons netwerk in Epen hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project steevast tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Epen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Epen nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Epen voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Epen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Epen. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Epen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Epen.

Nu interieurarchitect uit Epen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Epen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Epen maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Epen is betrekkelijk gemakkelijk met een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Epen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Epen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Epen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Epen – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Epen beslist de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Epen houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Epen of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Epen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Epen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Epen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Epen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Epen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Epen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Epen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Epen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Epen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Epen

Klantvriendelijk

17 april 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Wendy de Wit

Voelde onmiddellijk vertrouwd

6 april 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom zeer tevreden.

- Johanna Jacobs

Compleet uitgewerkt

1 april 2024

Kosten waren correct en het plan was volledig maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Willem van der Meulen

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

28 maart 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Vanessa Hoekstra

Geheel goed opgeleverd

19 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Robert Willems

Erg efficiënt proces

10 maart 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Caroline Huisman

Prachtig werk voor een goede prijs

5 maart 2024

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Ingrid Peeters

Compleet uitgewerkt

1 maart 2024

Prijzen waren gepast en het plan was helemaal maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Marloes Dekker

Vakkundig

19 februari 2024

Eerlijk en deskundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Nienke van de Brink

Uitgelichte architecten uit Epen

Kortlepel Architecture

Harles 17a
6294 NG Vijlen
Nederland

043 306 5575
https://www.bio-architect.com/

Groeniek Installatie Service & Zonnepanelen

Beuteweg 22 A
6373 LL Landgraaf
Nederland

045 888 3618
http://www.groeniek.nl/

Domoticom Comfort Automatisering

Brikkebekker 63
6372 DV Landgraaf
Nederland

045 531 4755
http://www.domoticom.nl/