Architect Mechelen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Mechelen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Mechelen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Mechelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Mechelen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Mechelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mechelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijlre, Vijlen en Elkenrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Mechelen

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Mechelen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de passende kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Mechelen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Mechelen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Mechelen. Een architectenbureau in Mechelen heeft gemiddeld meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Mechelen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Daarnaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Mechelen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Mechelen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Mechelen – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Mechelen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je woning of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Mechelen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Mechelen. Zo is er altijd een architect te vinden om je project tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Mechelen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Mechelen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Mechelen weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Mechelen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Mechelen.

Nu interieurarchitect uit Mechelen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Mechelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Mechelen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Mechelen is relatief eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Mechelen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Mechelen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Mechelen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Mechelen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Mechelen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Mechelen helemaal de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Mechelen kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Mechelen of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Mechelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Mechelen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Mechelen makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Mechelen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Mechelen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Mechelen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Mechelen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Mechelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Mechelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Mechelen

Vlug ontvangst offertes

26 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete project was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Annemieke Driessen

Meteen een klik

24 mei 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Diana Molenaar

Fijn op de hoogte gehouden

12 mei 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook zeer aangenaam.

- Maartje van Loon

Schitterend concept

10 mei 2024

Concept was uitmuntend en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep vlot.

- Ruud Kok

Gekwalificeerd

3 mei 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Jan Kramer

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

21 april 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Vlot ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Monique van der Heijden

Volkomen ontzorgd

14 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Super afgehandeld!

- Ruud Kuiper

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

6 april 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Eveline Veenstra

Schets is al zo mooi

1 april 2024

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Deborah Jacobs

Uitgelichte architecten uit Mechelen

Kortlepel Architecture

Harles 17a
6294 NG Vijlen
Nederland

043 306 5575
https://www.bio-architect.com/

Timmers Engineering & Consultancy B.V.

Rijksweg 73
6271 AC Gulpen
Nederland

043 450 0045
http://timmers-ec.nl/

Smink Architecten

6336 Hulsberg
Nederland

045 524 3347
http://sminkarchitecten.nl/