Architect Follega

Wil jij een top architect in Follega die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Follega verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Follega – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Follega gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Follega
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Follega, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oosterzee, Lemmer en Eesterga bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Follega

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Follega? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Follega. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Follega wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Follega gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Follega. Een architectenbureau in Follega heeft doorgaans meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Follega beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Follega

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Follega – Voor een unieke belevenis

Wanneer er een architect in Follega gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Follega nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Follega kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Follega van belang zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Follega.

Nu interieurarchitect uit Follega zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Follega zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Follega maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Follega is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Follega straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Follega.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Follega?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Follega‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Follega – voor een knappere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Follega in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Follega.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Follega – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en compleet vrijblijvend diverse offertes op.

Op deze methode kun je de tariefstelling van een architect uit Follega makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Follega?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Follega te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Follega

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Follega. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Follega en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Follega die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Follega

Zo prima voor de klant

10 november 2022

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Adriaan Janssen

Super efficiënt

4 november 2022

Ons kantoor is heel efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Klaas de Graaf

Gunstig project en lage tarieven

27 oktober 2022

Na de offertes prima project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Laura Janssen

Plan was kritisch, uitvoeren beter

20 oktober 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Daniël Veenstra

Vakman!

12 oktober 2022

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook aangenaam.

- Sabrina Verbeek

Onmiddellijk prettige klik

7 oktober 2022

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Marianne Maas

Tevreden

30 september 2022

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Bovendien waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Diana de Vos

Voelde direct goed

19 september 2022

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uiterst tevreden.

- Christiaan de Jong

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

15 september 2022

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Nicolaas Jansen

Uitgelichte architecten uit Follega

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/