Architect Geleen

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Geleen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Geleen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Geleen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Geleen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Geleen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Beek, Spaubeek en Sweikhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Geleen

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Geleen? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Geleen. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Geleen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Geleen. Indien je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Geleen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Geleen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je project. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Geleen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Geleen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Geleen – Voor een unieke ervaring

Indien er een architect in Geleen gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Geleen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Geleen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Geleen van waarde zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Geleen.

Nu interieurarchitect uit Geleen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Geleen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Geleen maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je woning zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Geleen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Geleen straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Geleen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Geleen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Geleen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Geleen – voor een mooiere tuin

Vind je het ingewikkeld om een kundige tuinarchitect in Geleen te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Geleen in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Geleen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Geleen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Geleen sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Geleen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Geleen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Geleen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Geleen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Geleen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Geleen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Geleen

Wel inrichting

24 juli 2024

We zijn schitterend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Arjan van Wijk

Afspraken worden nagekomen

18 juli 2024

Prijs, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Sabine de Graaf

Klantgericht

11 juli 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Cindy van Loon

Goed rekening gehouden

29 juni 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Femke de Bruin

Vlot en bekwaam

23 juni 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Oprecht super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Sjoerd Jansen

Vlot afgehandeld!

18 juni 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Miranda Hoekstra

Ging netjes in overleg

11 juni 2024

Wat voor ons erg doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Cindy Dijkstra

Klantvriendelijk

1 juni 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Kim Evers

Grote deskundigheid maar betaalbaar

26 mei 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Marcel van den Broek

Uitgelichte architecten uit Geleen

Strukton WorkSphere

Horsterweg 24
6199 AC Maastricht Airport
Nederland

043 358 5555
https://www.struktonworksphere.nl/

P.b.m. Groep

Spaubeekerstraat 68
6191 HP Beek
Nederland

046 474 6282
http://pbmgroep.nl/

studioPAS architecten

Wolfeynde 10B
6191 EB Beek
Nederland

046 436 2480
http://www.studiopas.nl/