Architect Sweikhuizen

Ben jij opzoek naar een top architect in Sweikhuizen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Sweikhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Sweikhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Sweikhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Sweikhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sweikhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schinnen, Nuth en Wijnandsrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sweikhuizen

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Sweikhuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sweikhuizen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sweikhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sweikhuizen – Voor een unieke ervaring

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Sweikhuizen gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sweikhuizen nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Sweikhuizen voor je kan verwezenlijken. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Sweikhuizen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Sweikhuizen. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sweikhuizen.

Nu interieurarchitect uit Sweikhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sweikhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sweikhuizen maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Sweikhuizen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Sweikhuizen in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sweikhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sweikhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sweikhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sweikhuizen – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een competente tuinarchitect in Sweikhuizen te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een professionele tuinarchitect in Sweikhuizen in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sweikhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sweikhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Sweikhuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sweikhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sweikhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sweikhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sweikhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sweikhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sweikhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sweikhuizen

Fijn rekening gehouden

3 september 2023

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Nathalie Smit

Zo prima voor de klant

2 september 2023

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Michael de Leeuw

Tuin ziet er weer super uit

24 augustus 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Sebastiaan Kuijpers

Goed rekening gehouden

18 augustus 2023

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Michael van de Berg

Klantgericht

7 augustus 2023

Zeer professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Bart Sanders

Tuin ziet er weer super uit

1 augustus 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Roel Jonker

Fijn op de hoogte gehouden

29 juli 2023

Aangenaam in het contact en een aantrekkelijk uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Chantal Schouten

Snel gegaan!

22 juli 2023

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Martine Vink

Gekwalificeerd

10 juli 2023

Ongeveinsd en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Johanna de Koning

Uitgelichte architecten uit Sweikhuizen

P.b.m. Groep

Spaubeekerstraat 68
6191 HP Beek
Nederland

046 474 6282
http://pbmgroep.nl/

Architectuur Egon Starren

Putstraat 73
6131 HK Sittard
Nederland

046 451 2695
http://www.architectuuregonstarren.nl/

Storms BV

Stationstraat 190
6361 BH Nuth
Nederland

045 524 1842
http://www.adv-storms.nl/