Architect Heeze

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Heeze?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Heeze verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Heeze – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Heeze gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Heeze
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heeze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sterksel, Soerendonk en Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heeze

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Heeze? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Heeze. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heeze gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heeze

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heeze – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Heeze ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Heeze te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Heeze die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Door ons netwerk in Heeze hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er steeds een architect aanwezig om je ontwerp tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Heeze met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heeze nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Heeze van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Heeze van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heeze.

Nu interieurarchitect uit Heeze zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heeze zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heeze maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Heeze is doorgaans gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Heeze straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heeze.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heeze?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heeze‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heeze – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Heeze zeer de moeite waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Heeze kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Heeze of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heeze.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heeze – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het altijd een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Heeze iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heeze?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heeze te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heeze

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heeze. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heeze en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heeze die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heeze

Maatwerk

21 mei 2024

Prijzen waren netjes en het plan was volledig maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Anne Peeters

Onmiddellijk een klik

15 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Hendrik van der Linden

Ontwerp is al zo mooi

7 mei 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Anouk van Dijk

Meegaand en betaalbaar

3 mei 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Tessa Maas

Tuin ziet er weer top uit

24 april 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met talloze persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Sabrina de Wit

Vertaling naar praktijk was uitstekend

16 april 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Bart Prins

Degelijk en snel

10 april 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Leonie de Koning

Geheel top opgeleverd

30 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Prima afgehandeld!

- Leonie Verbeek

Zeer fijne communicatie

27 maart 2024

Communicatie was super en eigenlijk liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo prettig.

- Jacoba Verhoeven

Uitgelichte architecten uit Heeze

Architectenburo ZIJN

Puttendijk 28
6026 VZ Maarheeze
Nederland

06 12969518
http://www.architectenburozijn.nl/

D plus calculaties

Gulberg 31
5674 TE Nuenen
Nederland

040 291 3662
http://www.dpluscalculaties.nl/

Architectenburo 37B

Geldropseweg 47
5591 EA Heeze
Nederland

040 224 0260
http://www.37b.nl/