Architect Hichtum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Hichtum?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hichtum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hichtum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Hichtum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hichtum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hichtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waaksens, Lollum en Arum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hichtum

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Hichtum? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hichtum gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Hichtum. Een architectenbureau in Hichtum heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Hichtum beschikt over architecten met aparte specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hichtum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hichtum – Voor een unieke ervaring

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Hichtum gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Hichtum zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hichtum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Hichtum van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Hichtum van belang zijn. Een interieurarchitect in Hichtum is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hichtum.

Nu interieurarchitect uit Hichtum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hichtum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hichtum maakt jouw leven beter

Als je de binnenkant van je woonhuis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat meestal vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Hichtum is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Hichtum straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hichtum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hichtum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hichtum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hichtum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Hichtum. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Hichtum houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Hichtum om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hichtum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hichtum – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Hichtum specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hichtum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hichtum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hichtum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hichtum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hichtum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hichtum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hichtum

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

23 mei 2024

Soepel in het contact en een aardig tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Edwin Kok

Alles waar we op hoopten

16 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Judith Willemsen

Ziet er weer keurig uit

9 mei 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Evelien de Leeuw

Tevreden

2 mei 2024

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden vlot reacties.

- Inge van de Wal

Afspraken worden nagekomen

20 april 2024

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Richard van Loon

Creatieve oplossingen

19 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Michael van der Laan

Professioneel

6 april 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Judith van de Pol

Super inrichting

1 april 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Wendy Evers

Onmiddellijk goed gevoel

28 maart 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Zeer prettig!

- Kevin Vink

Uitgelichte architecten uit Hichtum

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/