Architect Kattendijke

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Kattendijke?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Kattendijke verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Kattendijke – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Kattendijke gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Kattendijke
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kattendijke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stavenisse, Colijnsplaat en Kats bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kattendijke

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Kattendijke? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kattendijke gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Kattendijke. Een architectenbureau in Kattendijke heeft grofweg meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Kattendijke meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kattendijke

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kattendijke – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Kattendijke gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kattendijke nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Kattendijke weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Kattendijke. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kattendijke.

Nu interieurarchitect uit Kattendijke zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kattendijke zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kattendijke maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kattendijke.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kattendijke?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kattendijke‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kattendijke – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Kattendijke. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Kattendijke houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Kattendijke of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kattendijke.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kattendijke – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Kattendijke bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kattendijke?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kattendijke te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kattendijke

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kattendijke. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kattendijke en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kattendijke die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kattendijke

Redelijke prijs voor uitstekend werk

22 april 2024

De wensen bespreken volgde gauw na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Adrianus Maas

Offertes snel binnen

15 april 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete planning was daarna vlot binnen. Aanrader

- Christian Gerritsen

Meegaand en betaalbaar

12 april 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Monique van Vliet

Afspraak is afspraak

3 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn grondig nagekomen en prima prijs. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Simon Huisman

Creatieve oplossingen

23 maart 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Cindy van den Bosch

Meegaand en betaalbaar

20 maart 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg tevreden.

- Dennis Dekker

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

15 maart 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Johanna Visser

Totaal nieuw pand lijkt het!

2 maart 2024

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Wilhelmina Driessen

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

29 februari 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Wendy van den Heuvel

Uitgelichte architecten uit Kattendijke

Bouwkundig Buro Laban B.V.

Klaproos 2
4421 MB Kapelle
Nederland

0113 343 883
http://www.labanbv.nl/

Raadgevend Ingenieursburo F. Koch BV

Beukenstraat 56
4462 TT Goes
Nederland

0113 213 030
http://www.kochadviesgroep.nl/

Architectuur Atelier Zeeland

Houtkade 7
4463 AC Goes
Nederland

0113 405 138
http://www.aazeeland.nl/