Architect Lage Mierde

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Lage Mierde die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Lage Mierde verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lage Mierde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Lage Mierde gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Lage Mierde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lage Mierde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Netersel, Reusel en Casteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lage Mierde

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Lage Mierde? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lage Mierde gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lage Mierde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lage Mierde – Voor een unieke belevenis

Als er een architect in Lage Mierde gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Lage Mierde gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lage Mierde nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Lage Mierde weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Lage Mierde. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lage Mierde.

Nu interieurarchitect uit Lage Mierde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lage Mierde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lage Mierde maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je pand zo aantrekkelijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat gemiddeld genomen vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Lage Mierde is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lage Mierde in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lage Mierde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lage Mierde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lage Mierde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lage Mierde – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Lage Mierde. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Lage Mierde kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Lage Mierde om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lage Mierde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lage Mierde – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Lage Mierde scherp te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Lage Mierde bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lage Mierde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lage Mierde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lage Mierde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lage Mierde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lage Mierde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lage Mierde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lage Mierde

Ziet er opnieuw netjes uit

23 maart 2023

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de begeleiding vanuit de architect verliepen top.

- Mariska van den Bosch

Alleen al het opzet is prachtig.

17 maart 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Natascha Bosman

Professioneel

11 maart 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Angela Peters

Vakkundig

3 maart 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Stefan de Jong

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

23 februari 2023

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Joris van de Wal

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

15 februari 2023

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Rogier van der Meer

Direct prettige klik

11 februari 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Esther Scholten

Ziet er weer netjes uit

3 februari 2023

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Sebastiaan Bakker

Betrouwbaar en vlot

23 januari 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Daniëlle Bosman

Uitgelichte architecten uit Lage Mierde

Architectenbureau Frans van der Eerden

Eindhovenseweg 16
5181 RA Boxtel
Nederland

0411 673 415
http://www.fransvandereerden.nl/

buro ir. herman sengers

Elskensakker 2
5571 SK Bergeijk
Nederland

0497 573 204
http://www.burosengers.nl/

Architectenbureau Paul Muselaers

Gebroeders Hoeksstraat 9
5521 BL Eersel
Nederland

06 53271234
http://www.bureaumuus.nl/