Architect Melick

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Melick?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Melick verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Melick – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Melick gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Melick
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Melick, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Odilienberg, Herkenbosch en Vlodrop bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Melick

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Melick? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Melick. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Melick gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Melick. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Melick aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Melick beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Melick

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Melick – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Melick. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Melick die helemaal zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Melick is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Via ons netwerk in Melick hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorlopend een architect beschikbaar om jouw klus tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Melick met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Melick nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Melick van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Melick in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Melick.

Nu interieurarchitect uit Melick zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Melick zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Melick maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je huis zo mooi mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect doorgaans vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Melick is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Melick in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Melick.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Melick?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Melick‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Melick – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Melick zeer de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Melick kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Melick om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Melick.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Melick – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Melick gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Melick?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Melick te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Melick

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Melick. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Melick en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Melick die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Melick

Prachtige transformatie

22 september 2021

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Matthijs de Lange

Onmiddellijk een klik

18 september 2021

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een prijsopgave stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Petra Smit

Professioneel

8 september 2021

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Marcel Peters

Prachtige metamorfose

2 september 2021

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Marianne Dekker

Vlot geregeld!

22 augustus 2021

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Adrianus van Dongen

Alleen al het opzet is prachtig.

19 augustus 2021

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Evelien Vink

Offertes vlug binnen

8 augustus 2021

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna vlot binnen. Aanrader

- Ruud van de Velde

Alleen al het opzet is prachtig.

2 augustus 2021

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Peter van Loon

Zo prima voor de klant

29 juli 2021

Super ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Stefan de Vries

Uitgelichte architecten uit Melick

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/

Bouwadviesbureau Joep Janssens

Eiermarkt 29
6042 HV Roermond
Nederland

06 55371493
http://www.joepjanssens.nl/