Architect Herkenbosch

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Herkenbosch?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Herkenbosch verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Herkenbosch – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Herkenbosch gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Herkenbosch
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herkenbosch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maria Hoop, Buggenum en Nunhem bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Herkenbosch

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Herkenbosch? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Herkenbosch. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Herkenbosch wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Herkenbosch gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Herkenbosch. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Herkenbosch aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Herkenbosch beschikt over architecten met verschillende expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Herkenbosch

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Herkenbosch – Voor een unieke ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Herkenbosch ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Herkenbosch te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Herkenbosch die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Herkenbosch is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Door ons netwerk in Herkenbosch hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw karwei altijd tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Herkenbosch naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Herkenbosch nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Herkenbosch voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Herkenbosch weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Herkenbosch absoluut de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Herkenbosch hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Herkenbosch.

Nu interieurarchitect uit Herkenbosch zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Herkenbosch zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Herkenbosch maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woonhuis zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Herkenbosch is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Herkenbosch in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Herkenbosch.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Herkenbosch?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Herkenbosch‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Herkenbosch – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Herkenbosch. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Herkenbosch houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Herkenbosch of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Herkenbosch.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Herkenbosch – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Herkenbosch bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Herkenbosch?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Herkenbosch te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Herkenbosch

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Herkenbosch. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Herkenbosch en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Herkenbosch die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Herkenbosch

Vakman!

20 november 2023

Vakwerk en specifieke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Sebastiaan Meijer

Een opzet op maat

14 november 2023

We ontvingen gevariëerde schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Adrianus van de Wal

Volkomen ontzorgd

9 november 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Ellen van Wijk

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 november 2023

De wensen bespreken volgde gauw na de offerte. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Niels de Vries

Ging lekker snel

24 oktober 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Wilhelmus van Dam

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

21 oktober 2023

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Matthijs Dekker

Meegaand en betaalbaar

13 oktober 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Petra Peters

Super efficiënt

5 oktober 2023

Ons kantoorgebouw is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Tessa Meijer

Direct fijn gevoel

24 september 2023

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uiterst tevreden.

- Angela Vos

Uitgelichte architecten uit Herkenbosch

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/

Bouwadviesbureau Joep Janssens

Eiermarkt 29
6042 HV Roermond
Nederland

06 55371493
http://www.joepjanssens.nl/