Architect Posterholt

Behoefte aan een top architect in Posterholt die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Posterholt verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Posterholt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Posterholt gezocht?

Een architect uit Posterholt vinden

Architect Posterholt
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Posterholt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maria Hoop, Koningsbosch en Horn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Posterholt

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Posterholt? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Posterholt, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Posterholt te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Posterholt gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Posterholt

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Posterholt – Voor een geweldige ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Posterholt ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Posterholt te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je huis of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Posterholt die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Posterholt is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Posterholt. Zo is er over het algemeen een architect aanwezig om je karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Posterholt naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Posterholt nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Posterholt kan je tevens adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Posterholt in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Posterholt.

Nu interieurarchitect uit Posterholt zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Posterholt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Posterholt maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Posterholt is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Posterholt straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Posterholt.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Posterholt?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Posterholt‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Posterholt – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Posterholt zeer de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Posterholt houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Posterholt of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Posterholt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Posterholt – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de kosten van een architect in Posterholt en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Posterholt?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Posterholt te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Posterholt

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Posterholt. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Posterholt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Posterholt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Posterholt

Content

24 mei 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. Tevens waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Christiaan Jansen

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

12 mei 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Joris Hofman

Wel inrichting

9 mei 2024

We zijn uitstekend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Zeer content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een expert. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Jolanda van den Bosch

Creatieve oplossingen

28 april 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Sylvia van de Velden

Fijn contact

22 april 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel prettig.

- Ellen van Vliet

Creatieve oplossingen

16 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Marloes van den Heuvel

Vlot ontvangst offertes

9 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aan te raden.

- Martine van der Heijden

Content

1 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en we hadden gauw reacties.

- Martijn de Jong

Prima inrichting

26 maart 2024

We zijn uitmuntend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Erg content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Michel Boer

Uitgelichte architecten uit Posterholt

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/

Bouwadviesbureau Joep Janssens

Eiermarkt 29
6042 HV Roermond
Nederland

06 55371493
http://www.joepjanssens.nl/