Architect Posterholt

Behoefte aan een top architect in Posterholt die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Posterholt verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Posterholt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Posterholt gezocht?

Een architect uit Posterholt vinden

Architect Posterholt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Posterholt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maria Hoop, Koningsbosch en Horn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Posterholt

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Posterholt? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Posterholt, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Posterholt te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Posterholt gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Posterholt

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Posterholt – Voor een geweldige ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Posterholt ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Posterholt te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je huis of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Posterholt die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Posterholt is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Posterholt. Zo is er over het algemeen een architect aanwezig om je karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Posterholt naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Posterholt nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Posterholt kan je tevens adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Posterholt in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Posterholt.

Nu interieurarchitect uit Posterholt zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Posterholt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Posterholt maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Posterholt is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Posterholt straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Posterholt.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Posterholt?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Posterholt‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Posterholt – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Posterholt zeer de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Posterholt houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Posterholt of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Posterholt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Posterholt – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de kosten van een architect in Posterholt en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Posterholt?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Posterholt te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Posterholt

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Posterholt. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Posterholt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Posterholt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Posterholt

Boven verwachting

21 januari 2023

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Natasja Janssen

Ging lekker rap

11 januari 2023

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitgebreid uitgewerkt.

- Mark Meijer

Vlug overeengekomen!

3 januari 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Cornelis Blom

Schappelijke prijs voor prachtig werk

29 december 2022

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Tessa van de Veen

Snel en tevreden

24 december 2022

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Oprecht super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Barry de Bruin

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

16 december 2022

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Björn van de Ven

Professioneel

8 december 2022

Aan veel was te merken dat duurzaamheid zeer belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Margaretha Mulder

Klantgericht

2 december 2022

Erg professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Joyce van Wijk

De uitvoerende partij was goed

25 november 2022

Top plan voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren doorzichtig en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Bianca Boer

Uitgelichte architecten uit Posterholt

Bouwadvies Kunert

Jezuïetenstraat 22
6077 CW Sint Odiliënberg
Nederland

0475 535 518
http://www.kunertbouwadvies.nl/

Architektenburo Smeets BNA

Mussenberg 1-D
6049 GZ Herten
Nederland

0475 462 537
http://www.architektsmeets.nl/

Bouwadviesbureau Joep Janssens

Eiermarkt 29
6042 HV Roermond
Nederland

06 55371493
http://www.joepjanssens.nl/