Architect Nieuw Namen

Behoefte aan een betaalbare architect uit Nieuw Namen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Nieuw Namen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuw Namen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nieuw Namen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Nieuw Namen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Namen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ossenisse, Kloosterzande en Walsoorden bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Namen

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Nieuw Namen? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Nieuw Namen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Nieuw Namen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Namen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Nieuw Namen. Een architectenbureau in Nieuw Namen heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Nieuw Namen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Namen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Namen – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Nieuw Namen ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Nieuw Namen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Nieuw Namen die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Nieuw Namen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Door ons netwerk in Nieuw Namen hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorgaans een architect te vinden om je karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Nieuw Namen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Namen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Nieuw Namen zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Nieuw Namen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Nieuw Namen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Namen.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Namen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Namen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Namen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kan vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Namen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Namen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Namen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Namen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Nieuw Namen in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Namen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Namen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het altijd een heel goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Nieuw Namen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Namen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Namen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Namen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Namen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Namen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Namen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Namen

De afhandeling was prima

31 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af maar heel veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Inge Evers

Creatieve oplossingen

23 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Patricia van Dijk

Ging keurig in overleg

14 mei 2024

Wat voor ons erg doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Danny van der Horst

Helemaal ontzorgd

4 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Kelly Bos

Vlot gefixt!

30 april 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Martine Janssen

Mooi concept

24 april 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Marco Verbeek

Creatief en niet duur

14 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Arjan Schipper

Mooie inrichting

6 april 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een expert. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Jeroen Jansen

Tevreden

2 april 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden vlot reacties.

- Marjolein Bos

Uitgelichte architecten uit Nieuw Namen

Michiels BouwAdvies

Westveerpolder 2
4414 BA Waarde
Nederland

06 50615136
http://www.michielsbouwadvies.nl/

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau Maasdam

Van der Meulenplein 20
4631 CZ Hoogerheide
Nederland

06 36026130
http://www.maasdambouwadvies.nl/

Bouwkundig Buro Laban B.V.

Klaproos 2
4421 MB Kapelle
Nederland

0113 343 883
http://www.labanbv.nl/