Architect Okkenbroek

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Okkenbroek die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Okkenbroek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Okkenbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Okkenbroek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Okkenbroek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Okkenbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heeten, Nieuw Heeten en Marienheem bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Okkenbroek

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Okkenbroek? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Okkenbroek, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Okkenbroek te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Okkenbroek gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Okkenbroek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Okkenbroek – Voor een geweldige ervaring

Wanneer er een architect in Okkenbroek gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Okkenbroek zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Okkenbroek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Okkenbroek kan je in ieder geval adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Okkenbroek van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Okkenbroek is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Okkenbroek.

Nu interieurarchitect uit Okkenbroek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Okkenbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Okkenbroek maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woning straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Okkenbroek is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Okkenbroek in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Okkenbroek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Okkenbroek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Okkenbroek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Okkenbroek – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Okkenbroek. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Okkenbroek houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Okkenbroek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Okkenbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Okkenbroek – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Okkenbroek iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Okkenbroek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Okkenbroek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Okkenbroek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Okkenbroek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Okkenbroek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Okkenbroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Okkenbroek

Competent

19 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Ilona van Veen

Alles waar we op hoopten

12 juni 2024

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Vanessa de Bruin

Klantgericht

3 juni 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Mark van den Broek

Ging netjes in overleg

30 mei 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Adriaan Koster

Content met inrichting

22 mei 2024

We zijn schitterend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Zeer tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Steven de Koning

Tuin ziet er weer fantastisch uit

17 mei 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met verscheidene persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Robin Vermeulen

Helemaal ontzorgd

7 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Prima afgehandeld!

- Bram Post

Professional!

2 mei 2024

Vakmanschap en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijsstelling.

- Bas Visser

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

25 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Klaas Jacobs

Uitgelichte architecten uit Okkenbroek

T & J Interieurbouw

Newtonweg 43
8013 RD Zwolle
Nederland

06 53641351
http://www.tj-interieurbouw.nl/

Bouwmeester Installatietechniek Zwolle BV

Benjamin Franklinstraat 23
8013 NC Zwolle
Nederland

038 468 2770
http://www.bouwmeesterinstallatietechniek.nl/

Technisch Tekenburo van de Riet B.V.

Ambachtsstraat 7
7461 TP Rijssen
Nederland

0548 543 354
http://www.tekenburovdriet.nl/