Architect Oudehorne

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Oudehorne?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Oudehorne verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oudehorne – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oudehorne gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Oudehorne
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudehorne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijeholtpade, Nieuwehorne en Bontebok bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oudehorne

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Oudehorne? Het kan complex zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de juiste kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Oudehorne. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Oudehorne wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oudehorne gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oudehorne

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oudehorne – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandige architect gezocht in Oudehorne. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Oudehorne die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Oudehorne is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Oudehorne. Zo is er steeds een architect beschikbaar om je klus tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Oudehorne naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oudehorne nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Oudehorne zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Oudehorne beslist de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oudehorne.

Nu interieurarchitect uit Oudehorne zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oudehorne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oudehorne maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Oudehorne. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oudehorne.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudehorne?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudehorne‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oudehorne – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Oudehorne te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oudehorne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oudehorne – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Oudehorne helder te krijgen is het over het algemeen slim een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Oudehorne iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oudehorne?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oudehorne te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oudehorne

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oudehorne. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oudehorne en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oudehorne die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oudehorne

Een schets op maat

5 september 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Annemieke de Leeuw

Gauw gefixt!

2 september 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Kelly Bos

Aardig plan en degelijk uitgewerkt

26 augustus 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Hendrik Hermans

Pro!

13 augustus 2023

Vakwerk en specifieke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Roel van der Meulen

Klantvriendelijk

10 augustus 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Johanna van Vliet

Maatwerk

31 juli 2023

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Jeffrey van Wijk

Professioneel

27 juli 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Tamara van der Meer

Grote expertise maar betaalbaar

16 juli 2023

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Esther van der Laan

Specialist!

12 juli 2023

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Jelle Bosch

Uitgelichte architecten uit Oudehorne

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/