Architect Jonkerslan

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Jonkerslan?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Jonkerslan verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Jonkerslan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Jonkerslan gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Jonkerslan
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jonkerslan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Katlijk, Mildam en Nieuwehorne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Jonkerslan

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Jonkerslan? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Jonkerslan. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Jonkerslan wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Jonkerslan gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Jonkerslan. Een architectenbureau in Jonkerslan heeft over het algemeen enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Jonkerslan een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Jonkerslan je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Jonkerslan

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Jonkerslan – Voor een unieke ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Jonkerslan ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Jonkerslan te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Jonkerslan die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Jonkerslan is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Door ons netwerk in Jonkerslan hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je karwei steevast tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Jonkerslan met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Jonkerslan nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Jonkerslan kan je bovendien adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Jonkerslan in te vliegen. Een interieurarchitect in Jonkerslan is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Jonkerslan.

Nu interieurarchitect uit Jonkerslan zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Jonkerslan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Jonkerslan maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf binnenkort eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Jonkerslan is doorgaans gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Jonkerslan straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Jonkerslan.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Jonkerslan?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Jonkerslan‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Jonkerslan – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Jonkerslan zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Jonkerslan houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Jonkerslan om te kijken wat de kansen zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Jonkerslan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Jonkerslan – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Jonkerslan gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen aangeboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Jonkerslan?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Jonkerslan te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Jonkerslan

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Jonkerslan. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Jonkerslan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Jonkerslan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Jonkerslan

Ging lekker rap

21 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er schitterend uit.

- Iris van der Heijden

Prachtig werk voor een goede prijs

17 mei 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Matthijs van de Pol

Fijn rekening gehouden

9 mei 2024

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Eric Bos

Afspraken worden nagekomen

28 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en prima prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Frank Martens

Offertes gauw binnen

24 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Claudia Martens

Gekwalificeerd

15 april 2024

Oprecht en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Natascha Wolters

Alles waar we op hoopten

8 april 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Natasja Driessen

Pro!

3 april 2024

Vakwerk en specifieke benaderingswijze tegen een eerlijke prijsstelling.

- Petronella van de Berg

Communicatie was top!

29 maart 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het plan werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Christiaan van den Heuvel

Uitgelichte architecten uit Jonkerslan

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/