Architect Schijf

Wil jij een top architect in Schijf die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Schijf verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Schijf – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Schijf gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Schijf
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schijf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wernhout, Achtmaal en Zundert bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schijf

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Schijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Schijf te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schijf gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Schijf. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Schijf aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Schijf meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Schijf je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schijf

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schijf – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Schijf gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Schijf gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Schijf zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schijf nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Schijf van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Schijf van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schijf.

Nu interieurarchitect uit Schijf zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schijf zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schijf maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Schijf is vrij eenvoudig met een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Hiernaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Schijf. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schijf.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schijf?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schijf‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schijf – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Schijf. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Schijf houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Schijf om te kijken wat de kansen zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schijf.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schijf – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Schijf gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schijf?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schijf te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schijf

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schijf. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schijf en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schijf die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schijf

De uitvoerende partij was prima

21 mei 2024

Top project voor de restauratie, denken met je mee. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Marleen van Dam

Direct fijn gevoel

15 mei 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uiterst tevreden.

- Nienke Jonker

Formidabel concept

5 mei 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep gauw.

- Nicolaas Willems

De afhandeling was geweldig

28 april 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af echter erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Richard van der Horst

Vakman!

22 april 2024

Vakwerk en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijsstelling.

- Pieter Mol

Degelijk en gauw

18 april 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Esther de Wit

Afspraak is afspraak

8 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en prima prijs. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Jacob Dekker

Meteen prettige klik

4 april 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbod stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Pieter Hermans

Artistiek en niet duur

23 maart 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Susanne Wolters

Uitgelichte architecten uit Schijf

CAD Visie

Penningweg 14
4879 AG Etten-Leur
Nederland

085 301 2413
http://www.cad-visie.nl/

Architektenburo Luud Van Ginneken B.V.

Krampenloop 57
4706 PT Roosendaal
Nederland

0165 537 877
http://www.vanginnekenbv.nl/

OSA Architecten Klep & de Groene

Achtervang 26
4872 AM Etten-Leur
Nederland

076 501 2513
http://www.osaarchitecten.nl/