Architect Stellendam

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Stellendam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Stellendam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Stellendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Stellendam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Stellendam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stellendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouddorp, Goedereede en Melissant bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Stellendam

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Stellendam? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Stellendam. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Stellendam gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Stellendam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Stellendam – Voor een bijzondere ervaring

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Stellendam nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Stellendam weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Stellendam beslist de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Stellendam hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Stellendam.

Nu interieurarchitect uit Stellendam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Stellendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Stellendam maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je pand zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Stellendam is doorgaans gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Stellendam straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Stellendam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stellendam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stellendam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Stellendam – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Stellendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Stellendam – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend verschillende offertes op.

Zo krijg je direct inzicht in de kosten van een architect in Stellendam en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Stellendam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Stellendam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Stellendam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Stellendam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Stellendam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Stellendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Stellendam

Schitterend concept

21 september 2021

Ontwerp was uitmuntend en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Willem Hendriks

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

16 september 2021

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Femke Willemsen

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

8 september 2021

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Jacoba van de Wal

Boven verwachting

1 september 2021

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Linda de Ruiter

Prachtig plan en lage kosten

23 augustus 2021

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Diana van den Broek

Volledig uitgewerkt

18 augustus 2021

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Tom de Jong

Interpretatie naar praktijk was prachtig

10 augustus 2021

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Maaike Verbeek

Werkelijk klantvriendelijk en opzienbarend

6 augustus 2021

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Margaretha van der Laan

Meteen fijne klik

26 juli 2021

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Hendrika van der Heijden

Uitgelichte architecten uit Stellendam

Saman Group

Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee
Nederland

0111 412 647
http://www.samangroep.nl/

Architectenbureau Born B.V.

Oudelandsedijk 13
3245 LG Sommelsdijk
Nederland

0187 482 466
http://www.bornarchitecten.nl/

Bouw onderzoek

Pascal 11
3241 MB Middelharnis
Nederland

0117 308 247
http://communities.zeelandnet.nl/albumpje%20oude%20info%20kijk%20op%20Facebook%20of%20Twitter