Architect Dirksland

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Dirksland?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Dirksland verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Dirksland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Dirksland gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Dirksland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dirksland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stellendam, Herkingen en Melissant bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Dirksland

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Dirksland? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Dirksland te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Dirksland gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Dirksland. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Dirksland aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Dirksland een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Dirksland

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Dirksland – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Dirksland. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je huis of pand een zeldzaam design kan maken? Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Dirksland die totaal onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Dirksland is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Door ons netwerk in Dirksland hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je karwei altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Dirksland met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Dirksland nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Dirksland kan je echt adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Dirksland van waarde zijn. Een interieurarchitect in Dirksland is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Dirksland.

Nu interieurarchitect uit Dirksland zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Dirksland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Dirksland maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Dirksland is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Dirksland straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Dirksland.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dirksland?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dirksland‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Dirksland – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Dirksland helemaal de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Dirksland kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Dirksland of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Dirksland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Dirksland – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Dirksland helder te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Dirksland iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Dirksland?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Dirksland te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Dirksland

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Dirksland. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Dirksland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Dirksland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Dirksland

Klantvriendelijk

23 juli 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Esther de Jonge

Fatsoenlijk rekening gehouden

14 juli 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Erwin van Loon

Snel afgehandeld

12 juli 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is compleet gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Wouter Bosman

Meegaand en betaalbaar

29 juni 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg tevreden.

- René Vermeulen

Zo prima voor de klant

27 juni 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Diana Bos

Goed op de hoogte gehouden

17 juni 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel prettig.

- Annemieke van Dam

Alleen al het schets is prachtig.

9 juni 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Eric van den Heuvel

Geheel nieuw pand lijkt het!

6 juni 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Sylvia van Beek

Maatwerk

28 mei 2024

Prijzen waren gepast en het plan was compleet maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Elizabeth Prins

Uitgelichte architecten uit Dirksland

Architectenbureau Born B.V.

Oudelandsedijk 13
3245 LG Sommelsdijk
Nederland

0187 482 466
http://www.bornarchitecten.nl/

Bouw onderzoek

Pascal 11
3241 MB Middelharnis
Nederland

0117 308 247
http://communities.zeelandnet.nl/albumpje%20oude%20info%20kijk%20op%20Facebook%20of%20Twitter

Z-wonen

Voorstraat 31
3241 EE Middelharnis
Nederland

0187 684 666
http://www.z-wonen.nl/