Architect Herkingen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Herkingen?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Herkingen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Herkingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Herkingen gezocht?

Een architect uit Herkingen vinden

Architect Herkingen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herkingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stellendam, Melissant en Sommelsdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Herkingen

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Herkingen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Herkingen. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Herkingen gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Herkingen. Een architectenbureau in Herkingen heeft grofweg een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Herkingen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Daarnaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Herkingen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Herkingen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Herkingen – Voor een geweldige ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Herkingen gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Herkingen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Herkingen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Herkingen zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Herkingen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Herkingen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Herkingen.

Nu interieurarchitect uit Herkingen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Herkingen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Herkingen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woning binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Herkingen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Herkingen straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Herkingen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Herkingen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Herkingen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Herkingen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Herkingen zeer de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Herkingen houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Herkingen om te kijken wat de opties zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Herkingen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Herkingen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Herkingen helder te krijgen is het altijd handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Herkingen specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Herkingen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Herkingen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Herkingen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Herkingen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Herkingen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Herkingen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Herkingen

Betaalbare deugdelijkheid

19 mei 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- David Vos

Gauw ontvangst offertes

11 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete planning was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Arjan de Leeuw

Alleen al het concept is prachtig.

9 mei 2024

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Jacoba Hoekstra

Meteen een klik

28 april 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons ook nog alles mee.

- Pieter van der Meulen

Pro!

22 april 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook lekker.

- Esther de Groot

Klantvriendelijk

15 april 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Leonie Jonker

Content

12 april 2024

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en wij hadden vlot reacties.

- Saskia Hendriks

Een opzet op maat

2 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Marinus Mol

Alleen al het ontwerp is prachtig.

25 maart 2024

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Natasja Hermans

Uitgelichte architecten uit Herkingen

Architectenbureau Born B.V.

Oudelandsedijk 13
3245 LG Sommelsdijk
Nederland

0187 482 466
http://www.bornarchitecten.nl/

Bouw onderzoek

Pascal 11
3241 MB Middelharnis
Nederland

0117 308 247
http://communities.zeelandnet.nl/albumpje%20oude%20info%20kijk%20op%20Facebook%20of%20Twitter

Z-wonen

Voorstraat 31
3241 EE Middelharnis
Nederland

0187 684 666
http://www.z-wonen.nl/