Architect Nieuwe Tonge

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Nieuwe Tonge?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Nieuwe Tonge verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuwe Tonge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nieuwe Tonge gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Nieuwe Tonge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwe Tonge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Tonge, Melissant en Herkingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuwe Tonge

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Nieuwe Tonge? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Nieuwe Tonge te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuwe Tonge gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te realiseren. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuwe Tonge

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuwe Tonge – Voor een unieke ervaring

Indien er een architect in Nieuwe Tonge gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuwe Tonge nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Nieuwe Tonge kan je tevens informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Nieuwe Tonge in te vliegen. Een interieurarchitect in Nieuwe Tonge is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuwe Tonge.

Nu interieurarchitect uit Nieuwe Tonge zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuwe Tonge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuwe Tonge maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Nieuwe Tonge is meestal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Nieuwe Tonge in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuwe Tonge.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwe Tonge?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwe Tonge‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuwe Tonge – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het behoorlijke aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Nieuwe Tonge in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuwe Tonge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuwe Tonge – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Nieuwe Tonge helder te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Nieuwe Tonge specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuwe Tonge?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuwe Tonge te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuwe Tonge

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuwe Tonge. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuwe Tonge en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuwe Tonge die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuwe Tonge

Zo goed voor de klant

23 mei 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Wendy Martens

Ontwerp is al zo mooi

15 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Dennis de Wit

Tuin ziet er weer geweldig uit

5 mei 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met diverse specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Simon de Jong

Mooi project en lage tarieven

1 mei 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Vlug ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Ingrid Maas

Compleet uitgewerkt

21 april 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren goedkoop voor de omvang van het project.

- Marinus Hendriks

Erg praktisch proces

17 april 2024

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Jelle de Vries

Ontwerp is al zo mooi

11 april 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Peter Hermans

Vakman!

3 april 2024

Vakmanschap en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Inge Brouwer

Weer volledig opgefrist

27 maart 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Pieter de Bruin

Uitgelichte architecten uit Nieuwe Tonge

Architectenbureau Born B.V.

Oudelandsedijk 13
3245 LG Sommelsdijk
Nederland

0187 482 466
http://www.bornarchitecten.nl/

Bouw onderzoek

Pascal 11
3241 MB Middelharnis
Nederland

0117 308 247
http://communities.zeelandnet.nl/albumpje%20oude%20info%20kijk%20op%20Facebook%20of%20Twitter

Z-wonen

Voorstraat 31
3241 EE Middelharnis
Nederland

0187 684 666
http://www.z-wonen.nl/