Architect Sommelsdijk

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Sommelsdijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Sommelsdijk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sommelsdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Sommelsdijk gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Sommelsdijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sommelsdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Tonge, Melissant en Herkingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sommelsdijk

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Sommelsdijk? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Sommelsdijk. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Sommelsdijk wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sommelsdijk gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sommelsdijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sommelsdijk – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Sommelsdijk. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van jouw woning of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Sommelsdijk die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Sommelsdijk is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Sommelsdijk. En zo is je project steevast tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Sommelsdijk naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sommelsdijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Sommelsdijk kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sommelsdijk van waarde zijn. Een interieurarchitect in Sommelsdijk is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sommelsdijk.

Nu interieurarchitect uit Sommelsdijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sommelsdijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sommelsdijk maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je huis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Sommelsdijk is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Sommelsdijk in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sommelsdijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sommelsdijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sommelsdijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sommelsdijk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Sommelsdijk in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sommelsdijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sommelsdijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Sommelsdijk gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sommelsdijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sommelsdijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sommelsdijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sommelsdijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sommelsdijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sommelsdijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sommelsdijk

Meteen goed gevoel

21 december 2022

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom uitermate tevreden.

- Erwin Koning

Tuin ziet er weer geweldig uit

17 december 2022

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Bram de Vos

Zo prima voor de klant

6 december 2022

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Femke van Doorn

Geweldig efficiënt

1 december 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Jacob Bakker

Ging keurig in overleg

21 november 2022

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Maaike van de Brink

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

10 november 2022

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Karin Molenaar

Prachtig project en lage tarieven

5 november 2022

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Gauw ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn super gaaf geworden. Top!

- Irene Driessen

Content met inrichting

29 oktober 2022

We zijn uitmuntend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Super tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Bianca van Loon

Tevreden met inrichting

17 oktober 2022

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. Ontzettend content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Thomas Smits

Uitgelichte architecten uit Sommelsdijk

Architectenbureau Born B.V.

Oudelandsedijk 13
3245 LG Sommelsdijk
Nederland

0187 482 466
http://www.bornarchitecten.nl/

Bouw onderzoek

Pascal 11
3241 MB Middelharnis
Nederland

0117 308 247
http://communities.zeelandnet.nl/albumpje%20oude%20info%20kijk%20op%20Facebook%20of%20Twitter

Z-wonen

Voorstraat 31
3241 EE Middelharnis
Nederland

0187 684 666
http://www.z-wonen.nl/