Architect Terschelling West

Wil jij een ijzersterke architect in Terschelling West die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Terschelling West verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Terschelling West – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Terschelling West gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Terschelling West
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling West, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terschelling Hoorn, Terschelling Formr en Terschelling Lies bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Terschelling West

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Terschelling West? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Terschelling West, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Terschelling West gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Terschelling West. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Terschelling West aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Terschelling West meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Terschelling West je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Terschelling West

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Terschelling West – Voor een bijzondere ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Terschelling West. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Terschelling West die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Terschelling West. Zo is er altijd een architect te vinden om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Terschelling West met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Terschelling West nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Terschelling West voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Terschelling West zal namelijk precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Terschelling West. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Terschelling West.

Nu interieurarchitect uit Terschelling West zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Terschelling West zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Terschelling West maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenzijde van je pand zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Terschelling West is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Terschelling West straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Terschelling West.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terschelling West?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Terschelling West‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Terschelling West – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Terschelling West. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Terschelling West kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Terschelling West of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Terschelling West.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Terschelling West – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volkomen vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Terschelling West simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Terschelling West?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Terschelling West te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Terschelling West

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Terschelling West. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Terschelling West en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Terschelling West die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Terschelling West

Goed inrichting

31 mei 2024

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Christian Vos

Direct prettige klik

20 mei 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke prijzen vielen ons bovendien nog alles mee.

- Ruben van de Berg

Communicatie was super!

17 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Margaretha Vink

Zo goed voor de klant

5 mei 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Sjoerd van de Ven

De afhandeling was super

29 april 2024

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Jasper de Koning

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

22 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Vincent Verbeek

Concept is al zo mooi

14 april 2024

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Ivo Verbeek

Goed gesprek

12 april 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel aangenaam.

- Patricia van der Heijden

Betaalbare deugdelijkheid

2 april 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Wilhelmina Smit

Uitgelichte architecten uit Terschelling West

Ruijg Installatietechniek

Nieuwe Dijk 41
8881 HC West-Terschelling
Nederland

0562 449 600
http://www.ruijginstallatietechniek.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/