Architect Tzum

Behoefte aan een betaalbare architect uit Tzum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Tzum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Tzum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Tzum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Tzum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waaksens, Spannum en Wjelsrijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tzum

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Tzum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Tzum te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tzum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tzum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tzum – Voor een geweldige ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Tzum zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tzum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Tzum van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Tzum van belang zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tzum.

Nu interieurarchitect uit Tzum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tzum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tzum maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woning binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Tzum is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Tzum in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tzum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tzum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tzum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tzum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Tzum in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tzum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tzum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Tzum simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste kosten geboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tzum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tzum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tzum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tzum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tzum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tzum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tzum

Erg bruikbaar proces

6 november 2022

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af maar erg veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Maria de Wit

Vakkundig

1 november 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Thomas de Jong

Snel geregeld!

27 oktober 2022

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Petra van de Veen

Afspraak is afspraak

21 oktober 2022

Prijs, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was vlot persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Richard Peeters

Alleen al het concept is prachtig.

10 oktober 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Joost Meijer

Vlot geregeld!

8 oktober 2022

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Esther van Beek

Plan was top, uitvoeren beter

1 oktober 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Anna Hofman

Betoverend concept

18 september 2022

Ontwerp was uitmuntend en hebben een mooi tarief gekregen. Vlug geschakeld hierover dus prettig.

- Tamara Kuiper

Snel gefixt!

15 september 2022

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Bas Kok

Uitgelichte architecten uit Tzum

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/