Architect Velsen Noord

Behoefte aan een ijzersterke architect in Velsen Noord die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Velsen Noord verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Velsen Noord – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Velsen Noord gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Velsen Noord
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velsen Noord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Santpoort Noord, Velserbroek en Velsen Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Velsen Noord

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Velsen Noord? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Velsen Noord, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Velsen Noord gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Velsen Noord

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Velsen Noord – Voor een unieke ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Velsen Noord ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Velsen Noord te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Velsen Noord die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Velsen Noord is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Met ons netwerk in Velsen Noord hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er altijd een architect te vinden om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Velsen Noord met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Velsen Noord nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Velsen Noord voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Velsen Noord weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Velsen Noord zeker de beste beslissing. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Velsen Noord hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Velsen Noord.

Nu interieurarchitect uit Velsen Noord zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Velsen Noord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Velsen Noord maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woning eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat gemiddeld vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Velsen Noord is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Velsen Noord straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Velsen Noord.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velsen Noord?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velsen Noord‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Velsen Noord – voor een mooiere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het grote aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Velsen Noord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Velsen Noord – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Velsen Noord specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Velsen Noord?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Velsen Noord te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Velsen Noord

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Velsen Noord. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Velsen Noord en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Velsen Noord die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Velsen Noord

Content

20 mei 2024

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp en wij hadden snel reacties.

- Judith de Vos

Vlug ontvangst offertes

12 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna vlot binnen. Aan te raden.

- Martine Prins

Klantgericht

5 mei 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Sylvia van de Berg

Tevreden

27 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en we hadden vlot reacties.

- Marjolein de Graaf

Flexibel en betaalbaar

23 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg tevreden.

- Ellen Driessen

Meteen goede klik

18 april 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Jacqueline van de Brink

Ontwerp is al zo mooi

8 april 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Marco de Jong

Alleen al het concept is prachtig.

5 april 2024

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Sharon Vermeulen

Hele fijne communicatie

23 maart 2024

Communicatie was klasse en eigenlijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Jacqueline Vink

Uitgelichte architecten uit Velsen Noord

Bouwadvies De Vlieger

M.K. Hofstedestraat 38
1972 RX IJmuiden
Nederland

0255 521 447
http://www.appartementenbeheer.nl/

klaasontwerpen

Anemonenstraat 32
2071 NR Santpoort-Noord
Nederland

023 538 9081
http://www.klaasontwerpen.com/

ADEK Bouwkundig teken- & adviesburo Arjan Dekker

Commandeurslaan 26
1964 LZ Heemskerk
Nederland

0251 206 255
http://www.btbadek.nl/