Architect Wormerveer

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Wormerveer?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Wormerveer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wormerveer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Wormerveer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Wormerveer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wormerveer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Krommenie, Assendelft en Westzaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wormerveer

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Wormerveer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Wormerveer te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wormerveer gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Hiernaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wormerveer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wormerveer – Voor een geweldige ondervinding

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer deskundigheid in huis. De architect in Wormerveer zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wormerveer nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Wormerveer voor je kan realiseren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Wormerveer zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Wormerveer zeker de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Wormerveer hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wormerveer.

Nu interieurarchitect uit Wormerveer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wormerveer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wormerveer maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Wormerveer. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wormerveer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wormerveer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wormerveer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wormerveer – voor een mooiere tuin

Vind je het ingewikkeld om een kundige tuinarchitect in Wormerveer te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het flinke aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wormerveer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wormerveer – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de tariefstelling van een architect in Wormerveer en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wormerveer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wormerveer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wormerveer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wormerveer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wormerveer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wormerveer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wormerveer

Hoeven niets meer zelf te doen

22 mei 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Maurice van de Ven

Boven verwachting

16 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Kim de Groot

Voelde onmiddellijk goed

7 mei 2024

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel goed!

- Sylvia van den Heuvel

Prachtige metamorfose

28 april 2024

De aankleding van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet volkomen nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Björn de Graaf

Compleet ontzorgd

24 april 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Elizabeth Bos

Specialist!

16 april 2024

Vakwerk en specifieke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Guido van Wijk

Ontwerp is al zo mooi

10 april 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Pascal van de Velden

Ziet er weer netjes uit

2 april 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Patricia van de Velde

Tevreden

29 maart 2024

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden snel reacties.

- Bram Dekker

Uitgelichte architecten uit Wormerveer

Beijaard Bouwbegeleiding & Vormgeving

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer
Nederland

075 621 9865
http://www.beijaard.nl/

Saensigt Bouwkundig Teken en Adviesburo

Kleine Beer 1
1562 VA Krommenie
Nederland

06 11347816
http://www.saensigt.vpweb.nl/

Satellite Yacht Design

Domineestuin 6
1544 PT Zaandijk
Nederland

06 54237518
http://www.yacht-design.nl/