Architect Zetten

Wil jij een professionele architect uit Zetten die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zetten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zetten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zetten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Zetten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zetten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wageningen, Herveld en Hemmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zetten

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Zetten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Zetten, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zetten gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Zetten. Een architectenbureau in Zetten heeft grofweg enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Zetten beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zetten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zetten – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Zetten ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Zetten te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Zetten die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Door ons netwerk in Zetten hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om je karwei tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Zetten met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zetten nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Zetten zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Zetten. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Zetten hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zetten.

Nu interieurarchitect uit Zetten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zetten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zetten maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Zetten is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Zetten in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zetten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zetten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zetten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zetten – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Zetten te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zetten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zetten – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Zetten helder te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Zetten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zetten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zetten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zetten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zetten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zetten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zetten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zetten

Meteen fijn gevoel

24 mei 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer goed!

- Robin Blom

Alles waar we op hoopten

15 mei 2024

Onze droomtuin is fantastisch geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Thijs Peeters

Pro!

10 mei 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Franciscus Kramer

Voelde meteen vertrouwd

30 april 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel goed!

- Maurice Groen

Geheel kritisch opgeleverd

26 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Erik de Bruijn

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

14 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Patrick Verhoeven

Deskundig

6 april 2024

Ongeveinsd en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Tamara Scholten

Snel en tevreden

4 april 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Eigenlijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Gerrit van de Veen

Goed op de hoogte gehouden

26 maart 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel aangenaam.

- Sebastiaan van de Ven

Uitgelichte architecten uit Zetten

Pieter Oosterhout Buro voor Architektuur BNA b.v.

Dorpssingel 12
6641 BE Beuningen
Nederland

024 677 5054
http://www.oosterhoutarchitecten.nl/

BouwNext

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
Nederland

0318 698 435
http://www.bouwnext.nl/

Ontwerpburo Roza BNA

Herenstraat 32
6701 DL Wageningen
Nederland

0317 465 880
https://www.ontwerpburo-roza.nl/