Architect Almelo

Ben jij opzoek naar een top architect in Almelo die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Almelo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Almelo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Almelo gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Almelo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Almelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Daarlerveen, Westerhaar Vriezenveensche Wijk en Geesteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Almelo

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Almelo? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Almelo, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Almelo gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Almelo. Een architectenbureau in Almelo heeft altijd een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Almelo beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Almelo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Almelo – Voor een geweldige belevenis

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer kennis in huis. De architect in Almelo zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Almelo nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Almelo zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Almelo. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Almelo hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Almelo.

Nu interieurarchitect uit Almelo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Almelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Almelo maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je huis zo fraai mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Almelo is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Almelo straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Almelo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Almelo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Almelo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Almelo – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het ingewikkeld om een professionele tuinarchitect in Almelo te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het grote aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Almelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Almelo – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Almelo gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste kosten aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Almelo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Almelo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Almelo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Almelo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Almelo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Almelo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Almelo

Daadkracht en te betalen

25 februari 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. De kosten waren betaalbaar.

- Willem van de Velde

Onmiddellijk een klik

21 februari 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Maurice van der Laan

Ziet er opnieuw keurig uit

16 februari 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Pieter van Leeuwen

Snel en tevreden

6 februari 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Ingrid van de Ven

Plan was grondig, executie beter

22 januari 2024

Goed plan voor de verbouwing, denken met je mee. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Bram de Groot

Snel en tevreden

20 januari 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Saskia Scholten

Compleet ontzorgd

12 januari 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Michiel de Groot

Betrouwbaar en vlot

3 januari 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Bas van Vliet

Daadkracht en te betalen

26 december 2023

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. Geld technisch prima.

- Mariska van den Broek

Uitgelichte architecten uit Almelo

Kienhuis Bouwmanagement B.V.

Twentepoort Oost 29
7609 RG Almelo
Nederland

0546 455 100
http://www.kienhuis-bm.nl/

Ayla Fraatz

Kloosterweg 4a
7602 PM Almelo
Nederland

06 40347645
http://www.aylafraatz.com/

Archivolt Architectuur Studio

Boddenstraat 52
7607 BN Almelo
Nederland

0546 454 628
http://www.archivolt.nl/