Architect Boazum

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Boazum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Boazum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Boazum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Boazum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Boazum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boazum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Easterwierrum, Mantgum en Tersoal bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Boazum

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Boazum? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Boazum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Boazum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Boazum – Voor een unieke ondervinding

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Boazum gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Boazum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Boazum kan je echt informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Boazum in te vliegen. Een interieurarchitect in Boazum is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Boazum.

Nu interieurarchitect uit Boazum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Boazum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Boazum maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Boazum is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Boazum. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bovendien is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Boazum. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Boazum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boazum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boazum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Boazum – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Boazum helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Boazum houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Boazum om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Boazum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Boazum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volledig vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Boazum eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Boazum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Boazum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Boazum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Boazum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Boazum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Boazum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Boazum

Meerdere ontwerpen op maat

20 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Barry van de Velde

Offertes vlot binnen

14 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Tessa Driessen

Vlot en capabel

9 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Antonius Martens

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

3 mei 2024

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn heel gaaf geworden. Top!

- Matthijs Molenaar

Meteen een klik

26 april 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Anita Jansen

Plan was grondig, uitvoeren beter

15 april 2024

Prima plan voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren begrijpelijk en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Björn Groen

Begaan en nieuwe ideeën

8 april 2024

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Richard Hoekstra

Geheel top opgeleverd

5 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Martinus de Wit

Artistiek en niet duur

26 maart 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Heel content.

- Petronella de Vries

Uitgelichte architecten uit Boazum

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/