Architect De Groeve

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in De Groeve?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect De Groeve verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Groeve – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect De Groeve gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect De Groeve
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Groeve, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eexterveen, Spijkerboor en Nieuw Annerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Groeve

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in De Groeve? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in De Groeve te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Groeve gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Groeve

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Groeve – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in De Groeve ook afwegen om voor een zelfstandige architect in De Groeve te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in De Groeve die totaal zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in De Groeve is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in De Groeve. Zo is er altijd een architect beschikbaar om jouw klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in De Groeve naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Groeve nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in De Groeve zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in De Groeve absoluut de beste optie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect De Groeve hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Groeve.

Nu interieurarchitect uit De Groeve zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Groeve zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Groeve maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in De Groeve is betrekkelijk gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de De Groeve. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Groeve.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Groeve?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Groeve‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Groeve – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in De Groeve absoluut de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in De Groeve kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit De Groeve of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Groeve.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Groeve – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in De Groeve helder te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in De Groeve iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Groeve?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Groeve te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Groeve

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Groeve. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Groeve en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Groeve die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Groeve

Vakkundig

18 juli 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Robin de Boer

Fantastisch ontwerp

12 juli 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Vlot geschakeld hierover dus fijn.

- Wendy Maas

Creatieve oplossingen

1 juli 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Pieter van den Bosch

Alleen al het schets is prachtig.

26 juni 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Claudia Bosman

Plan was goed, uitvoeren beter

16 juni 2024

Kritisch plan voor de verbouwing, denken met je mee. De kosten waren doorzichtig en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Franciscus van Beek

Weer volledig opgefrist

10 juni 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Christiaan van den Heuvel

Volledig ontzorgd

6 juni 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Pascal van de Velde

Vlug ontvangst offertes

29 mei 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna snel binnen. Aanrader

- Pascal Hoekstra

Competent

19 mei 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Ruud de Vries

Uitgelichte architecten uit De Groeve

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/

KvdK architectuur

P. Wierengaweg 4
9751 CN Haren
Nederland

06 14533449
http://www.kvdkarchitectuur.nl/