Architect Eppenhuizen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Eppenhuizen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Eppenhuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Eppenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Eppenhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Eppenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zandeweer, Huizinge en Oldenzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eppenhuizen

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Eppenhuizen? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Eppenhuizen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Eppenhuizen wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eppenhuizen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Eppenhuizen. Een architectenbureau in Eppenhuizen heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Eppenhuizen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eppenhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eppenhuizen – Voor een geweldige ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Eppenhuizen ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Eppenhuizen te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Eppenhuizen die compleet zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Eppenhuizen is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Eppenhuizen. Zo is er iedere keer een architect beschikbaar om je klus tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Eppenhuizen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eppenhuizen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Eppenhuizen zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Eppenhuizen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eppenhuizen.

Nu interieurarchitect uit Eppenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eppenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eppenhuizen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Eppenhuizen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Eppenhuizen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eppenhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eppenhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eppenhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eppenhuizen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Eppenhuizen in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eppenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eppenhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Eppenhuizen makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eppenhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eppenhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eppenhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eppenhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eppenhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eppenhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eppenhuizen

Fatsoenlijk rekening gehouden

1 maart 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Franciscus Wolters

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

21 februari 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Jeffrey van der Meer

Compleet ontzorgd

10 februari 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Jacoba de Jong

Vlot georganiseerd!

4 februari 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Vincent de Ruiter

Redelijke prijs voor subliem werk

25 januari 2024

De wensen bespreken volgde gauw na de offerte. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Stefan Smit

Plan was prima, executie beter

15 januari 2024

Goed project voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Christian van der Meer

Competent

9 januari 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Maaike de Graaf

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

3 januari 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Annemarie van Wijk

Maatwerk

26 december 2023

Prijzen waren netjes en het plan was volkomen maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Yvonne Brouwer

Uitgelichte architecten uit Eppenhuizen

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/

Architectenburo Nienhuis

Vlasakker 4
9982 HG Uithuizermeeden
Nederland

0595 412 677
http://www.architect-nienhuis.nl/

Bouwkundig Tekenbureau P. Dijkema

Hoofdstraat 276
9982 AM Uithuizermeeden
Nederland

0595 850 174
http://tekenbureau-dijkema.nl/