Architect Huizinge

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Huizinge?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Huizinge verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Huizinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Huizinge gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Huizinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huizinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eppenhuizen, Zandeweer en Toornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Huizinge

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Huizinge? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Huizinge te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Huizinge gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Huizinge. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Huizinge aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Huizinge een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Huizinge

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Huizinge – Voor een bijzondere belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Huizinge gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Huizinge nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Huizinge van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Huizinge van waarde zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Huizinge.

Nu interieurarchitect uit Huizinge zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Huizinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Huizinge maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je pand binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Huizinge is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Huizinge straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Huizinge.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Huizinge?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Huizinge‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Huizinge – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Huizinge helemaal de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Huizinge kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Huizinge om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Huizinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Huizinge – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het steevast een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Huizinge iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Huizinge?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Huizinge te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Huizinge

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Huizinge. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Huizinge en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Huizinge die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Huizinge

Tevreden

14 juli 2024

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Roy Prins

Wel inrichting

12 juli 2024

We zijn prachtig geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Jessica Dekker

Ging lekker snel

30 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er geweldig uit.

- Brenda Brouwer

Communicatie was top!

22 juni 2024

Communicatie was super en in feite liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo aangenaam.

- Gerardus Hofman

Ziet er weer netjes uit

20 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen geweldig.

- Sharon Vermeulen

Alleen al het opzet is prachtig.

9 juni 2024

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Roel Jacobs

Schappelijke prijs voor subliem werk

3 juni 2024

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Karin Schouten

Grote deskundigheid maar betaalbaar

26 mei 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Marcel van de Berg

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

18 mei 2024

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Hendrikus van Veen

Uitgelichte architecten uit Huizinge

4ALL Bouwkundig tekenbureau

Almastraat 8
9781 AP Bedum
Nederland

050 301 2784
http://www.4all-tekenbureau.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/

Architectenburo Nienhuis

Vlasakker 4
9982 HG Uithuizermeeden
Nederland

0595 412 677
http://www.architect-nienhuis.nl/