Architect Franeker

Behoefte aan een professionele architect in Franeker die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Franeker verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Franeker – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Franeker gezocht?

Een architect uit Franeker vinden

Architect Franeker
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Franeker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oosterbierum, Klooster Lidlum en Tzummarum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Franeker

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Franeker? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Franeker, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Franeker gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Franeker

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Franeker – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Franeker. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je huis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Franeker die totaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Dankzij ons netwerk in Franeker hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er iedere keer een architect aanwezig om je project tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Franeker met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Franeker nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Franeker weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Franeker. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Franeker hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Franeker.

Nu interieurarchitect uit Franeker zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Franeker zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Franeker maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Franeker is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Franeker straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Franeker.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Franeker?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Franeker‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Franeker – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Franeker. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Franeker kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Franeker of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Franeker.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Franeker – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Franeker sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Franeker?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Franeker te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Franeker

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Franeker. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Franeker en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Franeker die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Franeker

Daadkracht en te betalen

22 mei 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Elisabeth Post

Pro!

13 mei 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook lekker.

- Jan van Leeuwen

Snel gegaan!

4 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Leonie Smits

Volkomen ontzorgd

2 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Elisabeth de Ruiter

Klantgericht

21 april 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Michael Janssen

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

16 april 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Tamara Kuijpers

Boven verwachting

10 april 2024

Onze droomtuin is geweldig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Bianca de Jong

Meerdere ontwerpen op maat

30 maart 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Mariska Veenstra

Fijn rekening gehouden

29 maart 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Ronald de Vries

Uitgelichte architecten uit Franeker

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/