Architect Geldrop

Wil jij een betaalbare architect uit Geldrop die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Geldrop verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Geldrop – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Geldrop gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Geldrop
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geldrop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sterksel, Aarle Rixtel en Lieshout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Geldrop

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Geldrop? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Geldrop gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Geldrop

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Geldrop – Voor een unieke ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Geldrop ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Geldrop te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Geldrop die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Via ons netwerk in Geldrop hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er steeds een architect beschikbaar om je ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Geldrop met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Geldrop nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Geldrop voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Geldrop weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Geldrop. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Geldrop hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Geldrop.

Nu interieurarchitect uit Geldrop zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Geldrop zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Geldrop maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Geldrop. Indien je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Geldrop.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Geldrop?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Geldrop‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Geldrop – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Geldrop.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Geldrop – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Geldrop scherp te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Geldrop specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Geldrop?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Geldrop te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Geldrop

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Geldrop. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Geldrop en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Geldrop die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Geldrop

Plan was goed, uitvoering beter

18 mei 2022

Prima plan voor de verbouwing, denken met je mee. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Diana van Loon

Een concept op maat

11 mei 2022

We ontvingen meerdere schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Petrus de Vries

Flexibel en betaalbaar

7 mei 2022

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Claudia Prins

Ging goed in overleg

29 april 2022

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Sandra Prins

Origineel en uitvoering super

17 april 2022

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Nicolaas van Loon

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

16 april 2022

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Rutger van de Brink

Interpretatie naar praktijk was schitterend

7 april 2022

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Edwin van de Velden

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

1 april 2022

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Patricia de Vos

Weer helemaal opgefrist

23 maart 2022

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Inge van der Horst

Uitgelichte architecten uit Geldrop

D plus calculaties

Gulberg 31
5674 TE Nuenen
Nederland

040 291 3662
http://www.dpluscalculaties.nl/

Architectenburo 37B

Geldropseweg 47
5591 EA Heeze
Nederland

040 224 0260
http://www.37b.nl/

RAW Concepts architecten

Helze 1
5662 JE Geldrop
Nederland

06 23880456
http://www.rawconcepts.nl/