Architect Halle

Behoefte aan een professionele architect in Halle die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Halle verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Halle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Halle gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Halle
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Halle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ruurlo, Marienvelde en Harreveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Halle

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Halle? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Halle te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Halle gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Halle. Een architectenbureau in Halle heeft altijd meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Halle beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Halle

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Halle – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Halle. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Halle die volledig zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Halle is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Door ons netwerk in Halle hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om jouw project tot een fatsoenlijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Halle naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Halle nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Halle van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Halle in te huren. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Halle.

Nu interieurarchitect uit Halle zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Halle zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Halle maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Halle. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Halle.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Halle?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Halle‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Halle – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Halle. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Halle houdt rekening met jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Halle om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Halle.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Halle – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het altijd een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Halle sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Halle?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Halle te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Halle

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Halle. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Halle en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Halle die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Halle

Vlot en kundig

11 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Oprecht super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Joost Kuipers

Origineel en uitvoering super

4 juli 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- David van der Meulen

Artistiek en niet duur

24 juni 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Zeer content.

- Manon van Vliet

Super efficiënt

21 juni 2024

Ons kantoor is erg effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Jessica Schipper

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

13 juni 2024

Fijn in het contact en een knap uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Stefan Scholten

Afspraak is afspraak

1 juni 2024

Prijs, levering en afspraken waren allen in orde. Er was vlot persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Christian Dekker

Klantgericht

29 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Gerardus Dijkstra

Vlot gefixt!

21 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Petronella Kuipers

Grote expertise maar betaalbaar

12 mei 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Tessa Janssen

Uitgelichte architecten uit Halle

Henry Betting

Deldensestraat 13
7478 PG Diepenheim
Nederland

0545 295 195
http://www.bettingarchitect.nl/

3dNb Aalten

Eerste Broekdijk 88
7122 LD Aalten
Nederland

0543 478 000
http://www.3dnb.nl/

Architectenbureau Vincenth Schreurs BNA

Stationsstraat 35
7122 AS Aalten
Nederland

06 51040104
http://www.vincenthschreurs.nl/