Architect Hollum

Behoefte aan een professionele architect in Hollum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Hollum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hollum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Hollum gezocht?

Een architect in Hollum vinden

Architect Hollum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ferwert, Nes Ameland en Buren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hollum

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Hollum? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hollum gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hollum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hollum – Voor een geweldige ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Hollum ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Hollum te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Hollum die compleet onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Hollum is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Door ons netwerk in Hollum hebben wij iedere keer wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw karwei steevast tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Hollum met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hollum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Hollum kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Hollum van waarde zijn. Een interieurarchitect in Hollum is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hollum.

Nu interieurarchitect uit Hollum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hollum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hollum maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Hollum. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hollum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hollum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hollum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hollum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Hollum in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hollum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hollum – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Hollum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hollum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hollum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hollum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hollum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hollum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hollum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hollum

Fijn op de hoogte gehouden

17 juli 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer soepel.

- Vanessa Bakker

Ging keurig in overleg

10 juli 2024

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Marloes Dekker

Artistiek en niet duur

5 juli 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Petronella Martens

Ziet er opnieuw netjes uit

24 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt zeer soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen top.

- Anita Brouwer

Geheel top opgeleverd

19 juni 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima geregeld!

- Albert van der Linden

Betaalbare deugdelijkheid

9 juni 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is buitengewoon mooi. Kosten technisch prima.

- Angelique Bakker

Vlot ontvangst offertes

3 juni 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna vlot binnen. Aanrader

- Adriana van Vliet

Vlug geregeld!

31 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Sjoerd Vink

Goed op de hoogte gehouden

24 mei 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook zeer aangenaam.

- Kim Bos

Uitgelichte architecten uit Hollum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Ruijg Installatietechniek

Nieuwe Dijk 41
8881 HC West-Terschelling
Nederland

0562 449 600
http://www.ruijginstallatietechniek.nl/