Architect Holwerd

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Holwerd?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Holwerd verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Holwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Holwerd gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Holwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lichtaard, Ginnum en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Holwerd

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Holwerd? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Holwerd, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Holwerd te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Holwerd gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Holwerd

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Holwerd – Voor een bijzondere belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Holwerd gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Holwerd nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Holwerd voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. De architect in Holwerd zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Holwerd. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Holwerd.

Nu interieurarchitect uit Holwerd zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Holwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Holwerd maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis binnenkort eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Holwerd is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Holwerd in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Holwerd.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holwerd?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Holwerd‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Holwerd – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Holwerd in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Holwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Holwerd – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Holwerd helder te krijgen is het doorgaans goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Holwerd sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Holwerd?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Holwerd te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Holwerd

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Holwerd. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Holwerd en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Holwerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Holwerd

Deugdelijk en vlot

14 juli 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Marc Driessen

Klantvriendelijk

7 juli 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Saskia van Veen

Plan was grondig, executie beter

3 juli 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Monique van der Meer

Enorm doeltreffend

22 juni 2024

Het kantoor ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Anne Huisman

De uitvoerende partij was eersteklas

21 juni 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Jacqueline Bakker

Vakbekwaam

9 juni 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Niels van de Berg

Vlot georganiseerd!

7 juni 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Daniëlle van Wijk

Meteen een klik

31 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke kosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Kelly van Beek

Prachtig plan en lage tarieven

18 mei 2024

Na de offertes prima project plan ontvangen. Gauw ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn super gaaf geworden. Prachtig!

- Pieter Koning

Uitgelichte architecten uit Holwerd

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Adema Architecten

Vleesmarkt 7
9101 MH Dokkum
Nederland

0519 295 665
http://www.adema-architecten.nl/