Architect Longerhouw

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Longerhouw?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Longerhouw verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Longerhouw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Longerhouw gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Longerhouw
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Longerhouw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dedgum, Tjerkwerd en Exmorra bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Longerhouw

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Longerhouw? Het kan complex zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Longerhouw. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Longerhouw wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Longerhouw gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Longerhouw

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Longerhouw – Voor een unieke ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Longerhouw ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Longerhouw te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van je huis of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Longerhouw die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Longerhouw is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Door ons netwerk in Longerhouw hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect aanwezig om je ontwerp tot een aantrekkelijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Longerhouw naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Longerhouw nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Longerhouw kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Longerhouw van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Longerhouw.

Nu interieurarchitect uit Longerhouw zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Longerhouw zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Longerhouw maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Longerhouw is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Longerhouw in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Longerhouw.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Longerhouw?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Longerhouw‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Longerhouw – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Longerhouw zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Longerhouw kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Longerhouw of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Longerhouw.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Longerhouw – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een ontzettend goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Longerhouw iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Longerhouw?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Longerhouw te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Longerhouw

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Longerhouw. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Longerhouw en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Longerhouw die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Longerhouw

Geweldig concept

5 september 2023

Concept was subliem en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep vlot.

- Wouter van Vliet

Zo top voor de klant

1 september 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Dennis Jacobs

Vertaling naar praktijk was schitterend

25 augustus 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Jacobus van Doorn

Diverse ontwerpen op maat

16 augustus 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Gerardus Kramer

De begeleiding was super

12 augustus 2023

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter heel veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Wilhelmina Peters

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

4 augustus 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Robert de Vos

Vlot en tevreden

24 juli 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Frank Visser

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

17 juli 2023

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Sandra de Jong

Tevreden

12 juli 2023

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Mark van Leeuwen

Uitgelichte architecten uit Longerhouw

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Royal Tichelaar Makkum

Kalkovens 1
8754 GP Makkum
Nederland

0515 231 341
http://www.tichelaar.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/