Architect Pietersbierum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Pietersbierum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Pietersbierum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Pietersbierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Pietersbierum gezocht?

Een architect uit Pietersbierum vinden

Architect Pietersbierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pietersbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Midlum, Wijnaldum en Oosterbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Pietersbierum

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Pietersbierum? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Pietersbierum gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Pietersbierum. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Pietersbierum aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Pietersbierum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Pietersbierum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Pietersbierum – Voor een geweldige ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Pietersbierum gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Pietersbierum zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Pietersbierum nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Pietersbierum voor je kan bewerkstelligen. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Pietersbierum zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Pietersbierum beslist de beste optie. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Pietersbierum.

Nu interieurarchitect uit Pietersbierum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Pietersbierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Pietersbierum maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je huis zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Pietersbierum is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Pietersbierum in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Pietersbierum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pietersbierum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pietersbierum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Pietersbierum – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Pietersbierum. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Pietersbierum kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Pietersbierum of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Pietersbierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Pietersbierum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volslagen vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Pietersbierum eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste tarieven geboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Pietersbierum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Pietersbierum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Pietersbierum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Pietersbierum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Pietersbierum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Pietersbierum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Pietersbierum

Grote expertise maar betaalbaar

9 juli 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Marcel Mol

Tuin ziet er weer top uit

4 juli 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Hanneke van den Heuvel

Prachtig werk voor een goede prijs

28 juni 2024

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Natascha de Haan

Onmiddellijk een klik

21 juni 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Robert Timmermans

Offertes gauw binnen

10 juni 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete planning was daarna vlot binnen. Aan te raden.

- Koen van de Ven

Weer volledig opgefrist

3 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Jessica van Loon

Boven verwachting

31 mei 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Marieke van Dam

Ging lekker snel

20 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Inge Hendriks

Ging netjes in overleg

17 mei 2024

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Claudia Hendriks

Uitgelichte architecten uit Pietersbierum

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Penta Architecten B.V.

Bolswardervaart 3
8862 SE Harlingen
Nederland

0517 430 044
http://www.penta-architecten.nl/