Architect Stieltjeskanaal

Ben jij opzoek naar een top architect in Stieltjeskanaal die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Stieltjeskanaal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Stieltjeskanaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Stieltjeskanaal gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Stieltjeskanaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stieltjeskanaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Veenoord, Holsloot en Diphoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Stieltjeskanaal

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Stieltjeskanaal? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Stieltjeskanaal gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Tevens is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Stieltjeskanaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Stieltjeskanaal – Voor een geweldige ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Stieltjeskanaal nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Stieltjeskanaal kan je ook adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Stieltjeskanaal van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Stieltjeskanaal.

Nu interieurarchitect uit Stieltjeskanaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Stieltjeskanaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Stieltjeskanaal maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Stieltjeskanaal is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Stieltjeskanaal. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Stieltjeskanaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stieltjeskanaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stieltjeskanaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Stieltjeskanaal – voor een mooiere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een competente tuinarchitect in Stieltjeskanaal in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Stieltjeskanaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Stieltjeskanaal – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Stieltjeskanaal scherp te krijgen is het altijd handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Stieltjeskanaal iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Stieltjeskanaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Stieltjeskanaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Stieltjeskanaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Stieltjeskanaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Stieltjeskanaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Stieltjeskanaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Stieltjeskanaal

Heel functioneel

8 november 2022

Ons kantoor is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Anne van den Bosch

Leuk gesprek

1 november 2022

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel soepel.

- Erwin Molenaar

Alleen al het ontwerp is prachtig.

28 oktober 2022

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Nathalie Sanders

Geweldig efficiënt

19 oktober 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Johanna van Loon

Zeer functioneel

10 oktober 2022

Ons kantoorgebouw is erg efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Björn Driessen

Professioneel

4 oktober 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Jasper de Haan

Veelomvattend projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

26 september 2022

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Monique Mol

Vlot afgehandeld!

20 september 2022

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Thijs Kuiper

Origineel en uitvoering super

17 september 2022

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Angela Jansen

Uitgelichte architecten uit Stieltjeskanaal

DETAIL 10 architectuur en bouwkunde

Valtherlaan 214
7815 BH Emmen
Nederland

06 53668349
http://www.detail10.nl/

Artotech Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo

Ullevi 13
7825 SC Emmen
Nederland

0591 675 001
https://www.artotech.nl/

Bouwkundig ontwerp- en Adviesburo Heijnen

Kleine Veld 37
7751 BG Dalen
Nederland

0524 553 000
http://www.boaheijnen.nl/