Architect Volendam

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Volendam?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Volendam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Volendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Volendam gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Volendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Volendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hobrede, Purmer en Beets bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Volendam

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Volendam? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de passende kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Volendam. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Volendam gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Volendam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Volendam – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Volendam. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van je huis of pand een fantastisch design kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Volendam die compleet onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Volendam is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Volendam. En zo is je klus steevast tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Volendam met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Volendam nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Volendam zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Volendam absoluut de beste beslissing. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Volendam.

Nu interieurarchitect uit Volendam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Volendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Volendam maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Volendam is doorgaans gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Volendam in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Volendam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Volendam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Volendam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Volendam – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Volendam in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je vlug verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Volendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Volendam – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het steevast een ontzettend goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Volendam iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Volendam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Volendam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Volendam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Volendam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Volendam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Volendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Volendam

Alleen al het concept is prachtig.

22 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Tim Kuipers

Snel overeengekomen!

14 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Thijs Vermeulen

Communicatie was top!

4 mei 2024

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo plezierig.

- Eva Hoekstra

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

27 april 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Stefan Prins

Begaan en nieuwe ideeën

26 april 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Irene de Bruijn

Content met inrichting

15 april 2024

We zijn prachtig geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Manon de Vries

Alleen al het concept is prachtig.

8 april 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Lisette Huisman

De afhandeling was super

31 maart 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Peter van de Berg

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

23 maart 2024

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Gauw ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Jeffrey Peeters

Uitgelichte architecten uit Volendam

Scheepsbouwkundig Bureau Herman Jansen B.V.

Galgeriet 4-B
1141 GK Monnickendam
Nederland

0299 651 941
http://www.hermanjansenbv.nl/

Straatman Architecture & Visuals

Graaf Willemlaan 161
1141 XG Monnickendam
Nederland

020 636 1182
https://www.straatman.eu/

W’land, ir. Ted M. Vorst Architect BNA

Nieuwe Zijds Burgwal 53
1141 TH Monnickendam
Nederland

0299 417 562
http://www.w-land.nl/