Architect Wetzens

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Wetzens?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Wetzens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wetzens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Wetzens gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Wetzens
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wetzens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hantumeruitburen, Nes en Hantumhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wetzens

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Wetzens? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Wetzens, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wetzens gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wetzens

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wetzens – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Wetzens. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Wetzens die volkomen autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Via ons netwerk in Wetzens hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect te vinden om je klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Wetzens met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wetzens nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Wetzens kan je tevens adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Wetzens van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Wetzens is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wetzens.

Nu interieurarchitect uit Wetzens zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wetzens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wetzens maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Wetzens is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Wetzens in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wetzens.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wetzens?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wetzens‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wetzens – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Wetzens absoluut de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Wetzens kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Wetzens of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wetzens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wetzens – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Wetzens iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wetzens?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wetzens te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wetzens

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wetzens. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wetzens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wetzens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wetzens

Afspraak is afspraak

16 juli 2024

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Dirk Timmermans

Smaakvol project en lage kosten

6 juli 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Marjolein Verbeek

Maatwerk

29 juni 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Lisette Jacobs

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

26 juni 2024

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Susanne Evers

Boven verwachting

20 juni 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Daniël de Bruijn

Heel effectief

9 juni 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Björn de Graaf

Redelijke prijs voor schitterend werk

3 juni 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Martijn van Veen

Communicatie was super!

30 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het plan werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Anne Bosch

Snel gefixt!

21 mei 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Marjolein van de Velden

Uitgelichte architecten uit Wetzens

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/

Adema Architecten

Vleesmarkt 7
9101 MH Dokkum
Nederland

0519 295 665
http://www.adema-architecten.nl/