Architect Blokker

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Blokker?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Blokker verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Blokker – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Blokker gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Blokker
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Blokker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Breukeleveen, Den Oever en Kreileroord bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Blokker

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Blokker? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Blokker. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Blokker wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Blokker gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Blokker. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Blokker aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Blokker beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je project. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Blokker je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Blokker

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Blokker – Voor een bijzondere ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Blokker. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Blokker die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Blokker. Zo is er altijd een architect aanwezig om jouw ontwerp tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Blokker naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Blokker nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Blokker van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Blokker van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Blokker.

Nu interieurarchitect uit Blokker zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Blokker zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Blokker maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je pand zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Blokker is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Blokker in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Blokker.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Blokker?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Blokker‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Blokker – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Blokker. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Blokker houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Blokker of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Blokker.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Blokker – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Blokker helder te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Blokker specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Blokker?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Blokker te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Blokker

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Blokker. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Blokker en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Blokker die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Blokker

Interpretatie naar praktijk was subliem

24 maart 2023

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Dirk Verhoeven

Zo gegaan

14 maart 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er betoverend uit.

- Marc van Dijk

Klantgericht

6 maart 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Brenda de Ruiter

Top inrichting

28 februari 2023

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Wilhelmina Peters

Professional!

19 februari 2023

Vakmanschap en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijsstelling.

- Sylvia Groen

Communicatie was super!

13 februari 2023

Communicatie was top en in feite liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Bianca van den Bosch

Totaal nieuw pand lijkt het!

8 februari 2023

De aankleding van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet geheel onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Lisette de Vries

Fijn rekening gehouden

3 februari 2023

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Sander Schouten

Diverse ontwerpen op maat

22 januari 2023

We ontvingen gevariëerde ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Kevin Schouten

Uitgelichte architecten uit Blokker

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

LYVR architecten

Kerklaan 30b
9751 NN Haren
Nederland

050 211 2410
http://www.lyvr.nl/

KvdK architectuur

P. Wierengaweg 4
9751 CN Haren
Nederland

06 14533449
http://www.kvdkarchitectuur.nl/