Architect Hoog Keppel

Behoefte aan een top architect in Hoog Keppel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Hoog Keppel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hoog Keppel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Hoog Keppel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Hoog Keppel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoog Keppel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Toldijk, Wehl en Laag Keppel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoog Keppel

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Hoog Keppel? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Hoog Keppel. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Hoog Keppel wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoog Keppel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoog Keppel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoog Keppel – Voor een bijzondere ervaring

Wanneer er een architect in Hoog Keppel gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoog Keppel nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Hoog Keppel voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Hoog Keppel weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Hoog Keppel. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Hoog Keppel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoog Keppel.

Nu interieurarchitect uit Hoog Keppel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoog Keppel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoog Keppel maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat gemiddeld genomen vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Hoog Keppel is doorgaans gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Hoog Keppel in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoog Keppel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoog Keppel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoog Keppel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoog Keppel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Hoog Keppel. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Hoog Keppel kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Hoog Keppel of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoog Keppel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoog Keppel – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Hoog Keppel scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Hoog Keppel sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoog Keppel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoog Keppel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoog Keppel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoog Keppel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoog Keppel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoog Keppel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoog Keppel

Perfect ontzorgd

19 juni 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Marcel van der Heijden

Super klantvriendelijk

9 juni 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Daniëlle Koster

Voelde meteen prima

7 juni 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we extra opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom zeer tevreden.

- Bastiaan van de Berg

Fijn plan en goed uitgewerkt

30 mei 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Jelle de Graaf

Begaan en nieuwe ideeën

18 mei 2024

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Inge de Vries

Zo prima voor de klant

17 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Jelle Bosch

Plan was grondig, uitvoering beter

7 mei 2024

Prima project voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Elisabeth Veenstra

Opzet is al zo mooi

27 april 2024

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Björn van den Bosch

Geheel grondig opgeleverd

20 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Ivo Evers

Uitgelichte architecten uit Hoog Keppel

Studio 308

Kapoeniestraat 9-04
7001 CB Doetinchem
Nederland

06 13869807
http://www.studio308.nl/

AWA Bouwkundig Ontwerp en Tekenburo

Daliastraat 2
7221 AN Steenderen
Nederland

0575 451 641
http://www.awa-tekenburo.nl/

Bouwstudio Bart Oudendijk

Tuinstraat 40
6971 BJ Brummen
Nederland

06 51853729
http://www.bouwstudiobartoudendijk.nl/