Architect Nijverdal

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Nijverdal?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Nijverdal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nijverdal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Nijverdal gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Nijverdal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijverdal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lemele, Luttenberg en Daarle bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nijverdal

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Nijverdal? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Nijverdal. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nijverdal gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nijverdal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nijverdal – Voor een geweldige ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Nijverdal ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Nijverdal te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw woning of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Nijverdal die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Met ons netwerk in Nijverdal hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw project steevast tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Nijverdal naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nijverdal nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Nijverdal zal namelijk exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Nijverdal beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Nijverdal hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nijverdal.

Nu interieurarchitect uit Nijverdal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nijverdal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nijverdal maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Nijverdal is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Nijverdal in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nijverdal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijverdal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijverdal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nijverdal – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Nijverdal beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Nijverdal houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nijverdal of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nijverdal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nijverdal – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Nijverdal sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nijverdal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nijverdal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nijverdal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nijverdal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nijverdal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nijverdal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nijverdal

Hoeven niks meer zelf te doen

9 november 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Albert van Beek

Betoverend concept

30 oktober 2022

Concept was voortreffelijk en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep vlot.

- Marjolein Dekker

Een schets op maat

29 oktober 2022

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Martine Wolters

Gekwalificeerd

17 oktober 2022

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan gekregen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Caroline van Vliet

Zo prima voor de klant

13 oktober 2022

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Hendrikus van Loon

Fijn gesprek

7 oktober 2022

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel aangenaam.

- Hendrikus de Boer

Zo prima voor de klant

30 september 2022

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Barbara Groen

Content met inrichting

18 september 2022

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Bas van Dam

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

15 september 2022

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Manon de Boer

Uitgelichte architecten uit Nijverdal

Technisch Tekenburo van de Riet B.V.

Ambachtsstraat 7
7461 TP Rijssen
Nederland

0548 543 354
http://www.tekenburovdriet.nl/

01 ARCHITECTEN

Rijssensestraat 56
7442 MJ Nijverdal
Nederland

0548 851 022
https://www.01architecten.nl/

EVE Architects

Ernst Machstraat 2
7442 DL Nijverdal
Nederland

0548 656 950
http://www.eve-bv.nl/