Architect Stokkum

Ben jij opzoek naar een top architect in Stokkum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Stokkum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Stokkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Stokkum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Stokkum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stokkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Braamt, S Heerenberg en Lengel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Stokkum

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Stokkum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Stokkum, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Stokkum te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Stokkum gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Stokkum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Stokkum – Voor een unieke ervaring

Indien er een architect in Stokkum gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Stokkum nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Stokkum voor je kan bewerkstelligen. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Stokkum zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Stokkum. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Stokkum.

Nu interieurarchitect uit Stokkum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Stokkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Stokkum maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Stokkum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Stokkum straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Stokkum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stokkum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stokkum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Stokkum – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Stokkum. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Stokkum houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Stokkum of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Stokkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Stokkum – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Stokkum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Stokkum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Stokkum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Stokkum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Stokkum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Stokkum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Stokkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Stokkum

Communicatie was super!

22 mei 2024

Communicatie was super en feitelijk liep alles volkomen conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo aangenaam.

- Sylvia van Dijk

Opzet is al zo mooi

12 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Bram van der Meulen

Content

5 mei 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp plus we hadden vlug reacties.

- Diana Koster

Offertes gauw binnen

1 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Janneke van der Meulen

Geheel prima opgeleverd

20 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Evelien Willemsen

Hoeven niets meer zelf te doen

18 april 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Eva van Doorn

Offertes snel binnen

9 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aanrader

- Ilona de Jong

Plan was goed, uitvoeren beter

5 april 2024

Grondig project voor de verbouwing, denken met je mee. De prijzen waren doorzichtig en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Tamara van Dijk

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

29 maart 2024

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel prettig.

- Kim van de Velden

Uitgelichte architecten uit Stokkum

Studio 308

Kapoeniestraat 9-04
7001 CB Doetinchem
Nederland

06 13869807
http://www.studio308.nl/

DH Tekenburo Doetinchem

Konrad Adenauerplein 38
7007 LP Doetinchem
Nederland

0314 394 047
http://www.dhtd.nl/

Decoproject B.V.

Innovatieweg 11
7007 CD Doetinchem
Nederland

0314 392 685
http://www.decoproject.com/