Architect Tijnje

Behoefte aan een betaalbare architect uit Tijnje die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Tijnje verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Tijnje – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Tijnje gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Tijnje
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tijnje, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Beetsterzwaag, Nij Beets en De Veenhoop bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tijnje

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Tijnje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Tijnje, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tijnje gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Tijnje. Een architectenbureau in Tijnje heeft altijd enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Tijnje meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Tijnje je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tijnje

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tijnje – Voor een unieke ondervinding

Wanneer er een architect in Tijnje gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Tijnje gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer ervaring in huis. De architect in Tijnje zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tijnje nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Tijnje voor je kan realiseren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Tijnje weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Tijnje zeker de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tijnje.

Nu interieurarchitect uit Tijnje zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tijnje zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tijnje maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Tijnje is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Tijnje in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tijnje.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tijnje?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tijnje‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tijnje – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een deskundige tuinarchitect in Tijnje te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een professionele tuinarchitect in Tijnje in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tijnje.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tijnje – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Tijnje helder te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Tijnje iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tijnje?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tijnje te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tijnje

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tijnje. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tijnje en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tijnje die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tijnje

Interpretatie naar praktijk was subliem

22 mei 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Matthijs van Doorn

Daadkracht en te betalen

13 mei 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. Prijs technisch prima.

- Marloes van Wijk

Plan was prima, executie beter

10 mei 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De prijzen waren glashelder en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Willem van Dam

Fijn op de hoogte gehouden

29 april 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook enorm soepel.

- Paulus Blom

Flexibel en betaalbaar

25 april 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Ilona Blom

Aantrekkelijk plan en degelijk uitgewerkt

19 april 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verscheidene specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Daniël Blom

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

12 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Charlotte Timmermans

Vlot afgehandeld!

5 april 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Roy van der Heijden

Vlug afgehandeld

29 maart 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is volledig gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er schitterend uit.

- Jacoba Smeets

Uitgelichte architecten uit Tijnje

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/

Architectenburo De Jong

Laagland 6
9205 EX Drachten
Nederland

06 25417341
http://www.dejongarchitect.nl/

Bert Baron-Vormgevers-Architecten en Projecten

Zuiderhogeweg 5-7
9203 ST Drachten
Nederland

0512 519 685
http://www.bertbaronvormgevers.nl/